Om oss

Om Cicero Traffic International

Cicero Traffic International har funnits sedan 1999 och har sedan starten tillhandahållit reflexer och reflexrelaterade produkter. Fokus har alltid legat på kvalité vilket fortfarande är den enskilt viktigaste faktorn för oss. Vi ser helt enkelt inte vitsen med att sälja en reflex om den inte fyller sin funktion.

Givetvis måste kvalité även samsas med en uppsjö andra faktorer för att skapa en attraktiv och säljbar produkt. Det kan ex. handla om service, pris, profilmöjligheter, miljö, leveranstid mm. Vi har under årens lopp förfinat vårt koncept och är idag stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett paket som innehåller samtliga faktorer. Att vi förfogar över vår egen produktion är givetvis en väldigt viktig del i detta paket.

Vi utökar kontinuerligt vårt sortiment och idag finns faktiskt även produkter utanför reflex nischen representerade. Framöver hoppas vi kunna erbjuda flertalet nya produkter och givetvis är vi intresserade av förslag från våra kunder gällande vilka produkter vi skall satsa på.

Slutligen vill vi hälsa er välkomna till vår webbplats, kika gärna igenom sajten och hör gärna av er vid frågor.